Wieprzowina i chili z czarną fasolą

Wieprzowina i chili z czarną fasolą
Wieprzowina i chili z czarną fasolą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 19g białka, oraz 14g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wieprzowinę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Wieprzowina I Czarna Fasola Chili, Cubanelle & Black Bean Pork Chili, oraz Whiskey and Triple Pork Black Bean Chili.

Instrukcje

1
Czas przygotowania: 10 minut
2
Czas gotowania: 25 minut w dużym rondlu, rozgrzać olej na średnim ogniu. Wymieszać z pieprzem, cebulą i czosnkiem. Gotować przez 5 minut lub do miękkości. Wymieszać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1
Resztki ugotowanej wieprzowiny pokroić w paski i podzielić na porcje 1-szklankowe. Jeśli nie będziesz go używać w naczyniu w ciągu 2 dni, zamroź go, zawiń najpierw w folię, a następnie w plastikową folię zamrażalniczą. Wskazówka: jeśli planujesz zamrozić to danie, przygotuj wszystkie oprócz puree ziemniaczanego (które możesz ugotować i łyżką po rozmrożeniu reszty). Wskazówka: możesz zamrozić chili - i wszystkie te dania-do 2 miesięcy w szczelnym pojemniku lub plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn