Wieprzowina duszona z wolno gotowanymi kapustami, kaszą i sosem pomidorowym
Przepis duszona wieprzowina z wolno gotowanymi kolorami, kaszą i sosem pomidorowym może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w ok. 2 godziny i 40 minut. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 485 kalorii, 44g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, grzyby cremini, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Wieprzowina duszona z wolno gotowanymi kapustami, kaszą i sosem pomidorowym, Duszone kolędy w sosie pomidorowo-cebulowym, oraz BLT - duszony boczek, Collards i dżem pomidorowy.
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Umieścić wieprzowinę na desce do krojenia; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Odstawić 10 minut; pokroić w 4 plasterki.
10
Podczas gdy wieprzowina gotuje, podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
11
Dodać 1 1/2 łyżeczki oleju; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
12
Dodać pokrojoną cebulę i 1/4 łyżeczki soli; gotować 2 minuty lub do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)
13
Dodaj 1/2 szklanki wody, 1/2 szklanki bulionu, zieleni i cukru. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
14
Wyjmij 1 szklankę płynu pomidorowego z puszki; zachowaj pozostałą ciecz i pomidory do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
15
Połącz 1 szklankę pomidorowego płynu i mąki w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Umieść plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym wewnątrz szklanej miarki o pojemności 2 filiżanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
17
Wlać płyn do gotowania wieprzowiny do worka; odstawić na 5 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Seal bag; odcięcie 1 dolnego rogu torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
18
Spuścić płyn do mieszanki pomidorowej, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu dotrze do otworu; wyrzucić tłuszcz. Przywrócić patelnię do średnio wysokiego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
19
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
20
Dodaj posiekaną cebulę i grzyby; smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
21
Dodaj mieszaninę pomidorów do rondla; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 10 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
22
Podczas sos gotuje, doprowadzić Pozostałe 1 szklanka wody, 1 szklanka bulionu, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, i czosnek do wrzenia w średnim rondlu. Stopniowo dodawać kaszę, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
23
Kaszę podawać z sosem, wieprzowiną i zieleniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.