Whisky cream

Whisky cream
Whisky cream wymaga mniej więcej 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 27 centów za porcję. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką podwójną śmietanę, whisky, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Dobrze sprawdza się jako napój. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 4%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto Owsiane Z Jabłkami I Kremem Whisky, Cornish Game Hen with Whisky and Cream Pan Sauce, oraz whisky sour + wideo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do dużej miski wlać śmietanę, whisky i cukier puder. Ubijaj, aż krem po prostu zachowa swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
WhiskeyWhiskey
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podawać razem z budyniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn