Weselne Biszkopty
Weselne biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 50 i kosztuje 9 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Ślub wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tort Weselny, Wesele Pawłowa, oraz Wedding Day Chex ® Mix.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i rozmaryn. Odstawić.
Używając miksera elektrycznego i dużej miski do mieszania, ubij masło i cukier razem, aż będą lekkie i puszyste, około 4 minut.
Dodać jajka, po jednym na raz, włączając każde jajko w całości przed dodaniem następnego.
Dodaj wanilię. i delikatnie mieszać w mieszaninie mąki, aż tylko połączone. Wymieszać z porzeczkami.
Ciasto pokroić na pół i uformować na 2 kłody. Powinny mieć około 12 cali długości i 1 cala grubości.
Piec, aż tylko zaczyna brązowieć na brzegach, o 35 protokół.
Ostudzić przez kilka minut na blasze do pieczenia. Podczas gdy dzienniki biscotti są jeszcze ciepłe, pokroić każdy dziennik w 1/2-cala szerokości plastry na przekątnej.
Umieść plasterki z powrotem na blasze do pieczenia (za pomocą 2 blachy do pieczenia, jeśli to konieczne, aby zmieścić wszystkie plasterki).
Wyjąć blachy do pieczenia z piekarnika. Obrócić biszkopty i piec przez dodatkowe 7 do 8 minut, aż biszkopty będą chrupiące.
Niech biszkopty ostygną przez kilka minut na blasze do pieczenia(s).
Podawać po schłodzeniu do temperatury pokojowej lub przechowywać w hermetycznym pojemniku do 2 tygodni.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto