Wegetariańskie Tacos Picadillo

Wegetariańskie Tacos Picadillo
Przepis Wegetariańskie tacos Picadillo jest gotowy w około 28 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 15. Jeśli masz patty bezmięsne, tortille mąki, dekoracji: gałązki kolendry, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Picadillo Tacos, Chrupiące Tacos Picadillo, oraz Stek Picadillo Soft Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować bezmięsne kruszy się w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 3 do 4 minut. Wymieszać z marchewką, cebulą i solą; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Veggie KruszyVeggie Kruszy
MarchewMarchew
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pomidory i papryki chipotle, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 4 minut lub aż pomidory zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
PomidorPomidor
3
Podawać mieszaninę z ciepłymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
4
Dekorować, w razie potrzeby.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia19
Magazyn