Wegańskie: smażona kanapka z bakłażanem z bakłażanem Mayo

Wegańskie: smażona kanapka z bakłażanem z bakłażanem Mayo
Wegańskie: smażona kanapka z bakłażanem z majonezem to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1429 kalorii, 29g białka, oraz 81 g tłuszczu każdy. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 656 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pomidory w puszkach, musztardę zbożową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Meksykańska smażona kanapka z bakłażanem (Wegańskie torty i Pambazos), Kanapka Z Bakłażanem, oraz Kanapka Z Bakłażanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku majonezu z bakłażana: Rozgrzej piekarnik do 204°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pokrój jeden bakłażan na pół wzdłuż. Połówkę zalać 1 łyżeczką oleju, zawinąć szczelnie w folię i piec do całkowitego zmięknięcia, około 1 godziny (odstawić 1 1/2 bakłażanów). Po przetargu zeskrobać mięso z pieczonego bakłażana i wyrzucić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Umieść mięso w kubku, który mieści się wokół głowy blendera zanurzeniowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4
Dodaj czosnek, sok z cytryny i musztardę. Ostrożnie dodaj pozostały olej, aby unosił się na szczycie bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Umieść głowicę blendera zanurzeniowego na dnie kubka i włącz go. Powoli wyciągnij go ze słoika, tworząc gęstą, kremową emulsję. Doprawić do smaku solą i odstawić majonez bakłażanowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
EmulsjeEmulsje
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
6
Do sosu: podczas pieczenia bakłażana, rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodać czosnek, papryka czerwona i oregano i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8
Dodaj pomidory i ich sok. Zmiażdżyć pomidory maserem ziemniaczanym, sztywną trzepaczką lub blenderem ręcznym. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć na wolnym ogniu, i gotować, aż gruby i bogaty, o 45 protokół. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Do smażonego bakłażana: pokrój Pozostałe 1 1/2 bakłażanów cienko wzdłuż na około 16 plastrów. Doprawić solą i odstawić na 20 minut. Mocno osuszyć papierowymi ręcznikami, aby skompresować i usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Połącz mąkę i wodę, dodając więcej mąki lub wody w razie potrzeby, aby uzyskać mieszaninę o konsystencji gęstego ciasta naleśnikowego. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
11
Dodaj bułkę tartą do płytki talerz ciasto. Chleb bakłażan kromki jeden po drugim, zanurzając w mieszaninie mąki, wycierając nadmiar z boku miski i przenosząc do okruchów. Naciśnij okruchy mocno na bakłażana, aby przylegały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Rozgrzać olej w dużym piecu wok lub Holenderski do 204°, zmierzone na termometr natychmiastowy odczytu. Smaż plastry bakłażana w dwóch do trzech partiach, okazjonalnie zmieniając kolor na złoty i chrupiący po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
13
Ugotowane plastry przełożyć na duży talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i doprawić solą, gdy tylko wyjdą z frytkownicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
14
Do złożenia: pokroić chleb na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
15
Rozłóż trochę majonezu bakłażana na dolnej połowie każdej kanapki i góry plasterkami bakłażana (użyj połowy plasterków podzielonych równomiernie między czterema kanapkami). Wierzch polać połową sosu pomidorowego, używając łyżki, aby równomiernie rozprowadzić. Top z więcej bakłażan majonez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
16
Dodaj drugą warstwę smażonego bakłażana i drugą warstwę sosu pomidorowego. Zakończyć z więcej bakłażan majonez i zamknij kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
17
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia64
Magazyn