Wegański Parfait Malinowo-imbirowy z Bezmlecznym bitym kremem kokosowym
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 376 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Jeśli 1,42 zł za porcję spada w budżecie, Wegańskie Malina-imbir Parfait w / bezmleczne Kokosowe bita Creme może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. 55 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko kokosowe, sok pomarańczowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koktajl malinowy kokosowy (bezmleczny, wegański), Kokosowy Bezmleczny Krem Karmelowy, oraz Zdrowy budyń czekoladowo-malinowy (wegański, bezmleczny, bezglutenowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Za pomocą blendera lub robota kuchennego dokładnie puree maliny, aby mieszanina była jak najbardziej gładka. Przepuść go przez drobny sitko siatkowe i wyrzuć ciała stałe. Należy pozostawić około 2 2/3 szklanki puree malinowego bez pestek; jeśli skończysz z mniejszą ilością, dodaj sok jabłkowy, aż dojdziesz do tego amount.In na średniej patelni z sosem ubijamy przecier bez pestek, agawę, sok pomarańczowy, skrobię kukurydzianą i agar energicznie, aby zapobiec zbrylaniu się suchych składników. Raz jednorodny, ustawić patelnię sosu na średnim ogniu i od czasu do czasu mieszać. Tymczasem na dno każdego z nich (8 – 1
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
okulary parfait.Kiedy mieszanina zaczyna się gotować, szybko włącz ogień i wlej równą ilość do każdej szklanki. Pozostaw warstwę malin do ostygnięcia w temperaturze pokojowej do zestalenia (około 1 godziny) przed przeniesieniem wszystkich szklanek do lodówki do chill.To zrób czekoladowy chrupek, umieść czekoladę i olej w bezpiecznym naczyniu mikrofalowym i podgrzewaj je przez około 1 minutę, sprawdzając w 30 sekund, aby upewnić się, że mieszanina nie pali się. Dobrze wymieszać, aż całkowicie gładkie i wszystkie kawałki czekolady mają melted.In duża miska, połączyć brązowy ryż płatki, kawa w proszku, i sól.
Wlać mieszaninę czekolady i dobrze wymieszać dużą łopatką, uważając, aby nie zmiażdżyć płatków. Po dobrze pokryciu, wylać płatki na silpat i rozprowadzić na jak najcieńszą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Umieść to w lodówce do zestalenia (około 30 minut.) W przypadku bitej śmietany kokosowej nie wstrząsaj puszką mleka kokosowego. Wystarczy otworzyć puszkę i użyć dużej łyżki, aby odcedzić całą gęstą śmietanę na wierzchu. Zostanie Ci trochę cienkiego mleka kokosowego na dnie puszki, ale możesz użyć tego w innym przepisie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata Cytryna
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Posypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
5
Umieścić krem kokosowy, cukier cukierniczy i wanilię w mikserze stojącym i ubijać na wysokościach przez około 5 minut, aż będą gęste i puszyste jak ubitej cream.To zmontuj swoje parfaits, kruszyć kawałki czekolady crunch do każdej szklanki, aby utworzyć równą warstwę. Łyżka bita śmietana kokosowa na wierzchu, i udekorować lekko prażone płatki kokosowe i / lub dodatkowe świeże maliny w razie potrzeby.