Wegańska Linguine Ze Szpinakowym Pesto
Wegańska Linguine ze szpinakowym Pesto jest bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest znakomite. Spróbuj Linguine ze szpinakiem-ziołowe Pesto, Szpinak Linguine z pesto Orzechowo-rukolowym, oraz Pełnoziarnisty Linguine ze szpinakowym ziołowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia; gotować linguine na wrzenia, aż miękka jeszcze jędrne do ukąszenia, o 11 protokół; odcedzić.
Umieść zamrożony szpinak w misce bezpiecznej dla mikrofalówki; rozmrażaj w kuchence mikrofalowej na nośniku przez 2 do 3 minut. Wycisnąć ze szpinaku jak najwięcej wody. Szpinak, pietruszkę, 1 łyżkę oliwy z oliwek i czosnek zmiksować w blenderze na gładką masę.
Podgrzać około 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; dodać skórkę z cytryny i pesto. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Dodaj linguine i wrzucić do herbu z pesto; gotować do ogrzania, 2 do 3 protokół.