Wegańska Francuska Zupa Cebulowa
Wegańska francuska zupa cebulowa to Wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.58 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Go Dairy Free ma 512 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, cebulę, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.
Instrukcje
Umieść oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, sól i pieprz i gotuj przez 5 minut, ciągle mieszając.
Dodaj wino i ocet i gotuj przez 10 minut, często mieszając i dodając małe ilości bulionu warzywnego, jeśli to konieczne, aby zapobiec przywieraniu.Obniżyć ogień do średniego, dodać bulion warzywny i zioła do garnka i gotować przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając.W międzyczasie przygotuj grzanki: Ustaw piekarnik na pieczenie i olej blachę do pieczenia. Pokrój bagietkę na 1/2-calowe plastry i umieść na przygotowanej blasze do pieczenia. Podlewamy oliwą z oliwek i posypujemy solą i pieprzem. Dusić przez 5 minut, lub do momentu, gdy chleb jest crispy.To podawać, usunąć liście laurowe i gałązki tymianku.
Wlać zupę do misek bezpiecznych dla piekarnika, dodać kawałek bagietki, i posypać górę wegańskim serem.
Miejsce pod brojlerem, aż ser topi się, o 5 protokół. Jeśli nie masz miski bezpieczne dla piekarnika, po prostu top z serem przed podaniem.