Wasabi i zielona cebula puree ziemniaczane

Wasabi i zielona cebula puree ziemniaczane
Wasabi i puree z zielonej cebuli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 342 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki olej sezamowy, pastę wasabi, ziemniaki finn i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 40%. Spróbuj Wasabi i zielona cebula puree ziemniaczane, Zielona Cebula Puree Ziemniaczane, oraz Puree ziemniaczane z maślanką, czarnym pieprzem i zieloną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki zagotować w dużym garnku z wodą. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować do miękkości, o 17 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dobrze spuścić.
3
W międzyczasie przynieś śmietanę, masło i pastę wasabi, aby gotować na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż masło się rozpuści. Doprawić solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pasta WasabiPasta Wasabi
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu; dodać zieloną cebulę i smażyć, aż zwiędną, o 3 protokół. Odstawić. Za pomocą masher ziemniaków w tym samym dużym garnku lub ricer, mash ziemniaki. Wymieszać z gorącą śmietaną. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z zieloną cebulą. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Odstawić w temperaturze pokojowej. Przewijanie w kuchence mikrofalowej, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
6
* Dostępne w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach i na rynkach Japońskich w całym kraju.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn