Warzywo Lo Mein
Need a wegańskie danie główne? Warzywo Lo Mein może być wspaniały przepis, aby spróbować. Na 5,52 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 823 kalorie, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka do wstążek, szalotki, grzyby shitake, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Warzywo Lo Mein, Warzywo Lo Mein, oraz Warzywo Lo Mein.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w szerokiej patelni nonstick na dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać grzyby i kapustę i lekko doprawić solą. Gotować, mieszając i podrzucając często, aż ledwo gotowane przez, ale nadal jasne, o 3 protokół.
Przełożyć do średniej miski.
Dodaj jeszcze 1 łyżeczkę oleju do woka i wróć do wysokiej temperatury, aż lekko do palenia.
Dodać marchewkę i groszek śnieżny i lekko doprawić solą. Gotować, mieszając i podrzucając często, aż ledwo gotowane przez, ale nadal jasne, o 3 protokół.
Przełożyć do miski z grzybami i kapustą.
Dodaj pozostałą łyżeczkę oleju i zmniejsz temperaturę do średnio-wysokiej.
Dodać czosnek, imbir i szalotki i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 15 sekund.
Dodać makaron i wrzucić do herbu. Zwróć warzywa do wok.
Dodać nasiona sezamu i kolendry. Gotować, podrzucając stale, aż makaron i warzywa są pokryte sosem.
Przełożyć na talerz i podawać natychmiast.