Warzywo nerkowca Saute może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz orzechy nerkowca, sos sojowy, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy nerkowca można śledzić to danie główne z Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Saute Warzywne, Sauté Z Warzyw, oraz Wiosenne Sauté Warzywne.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować rotini 10 do 12 minut, aż al dente, i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rotini
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W małej misce wymieszaj 2 łyżki oleju sezamowego, sos sojowy, ocet i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Podgrzać 1/4 Puchar oleju sezamowego na patelni na średnim ogniu. Mieszać w brokuły, marchew, czerwona papryka, grzyby, edamame łuskane, i nerkowce.