Warzywa gotowane na parze z koperkiem cytrynowym wymagają z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól, koperek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 51%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Warzywa Korzeniowe Gotowane Na Parze Z Masłem Koperkowym, Marchewka gotowana na parze z winegretem cytrynowo-koperkowym, oraz Marchewka gotowana na parze z winegretem cytrynowo-koperkowym.
Instrukcje
1
Umieść warzywa w koszu do gotowania na parze; umieść w dużym rondlu na 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 10-12 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W dużej misce wymieszaj masło, sok z cytryny, sól, koperek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)