Warstwowy Melon i wędzony Sobol z emulsją imbirową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj warstwowego melona i wędzonego Sable z emulsją imbirową. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sable, julienne i rzodkiewkę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tatar wędzono-sobolowy z burakami i rukolą, Warstwowy Sorbet Melonowy, oraz
Instrukcje
Drobno zetrzeć tyle imbiru, aby odmierzyć 1 łyżkę stołową. Przecier imbir, olej i sok z limonki w blenderze, aż będzie gładki i zemulgowany.
Przełożyć do małej miski.
Ułóż plastry sable w 1 warstwie na tacy i posmaruj emulsją imbirową.
Połówki melona wzdłuż, następnie nasiona i obrać.
Wytnij 12 (1/8-cala grubości) wzdłuż plastry melona.
Ułóż 3 plastry melona i 3 plastry sable na każdym z 4 talerzy.
Płytki mżawkowe z emulsją imbirową.