Warstwowe Koktajle Truskawkowe

Warstwowe Koktajle Truskawkowe
Warstwowe koktajle Truskawkowe mogą być tylko napojem, którego szukasz. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 225 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mleko, truskawki, lody waniliowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwowe koktajle Arbuzowo-Kokosowe ze słonym cukrem limonkowym, Truskawkowe Shake, oraz Truskawkowe Shake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze umieść truskawki. Przykryj i zmiksuj na dużej prędkości około 1 minuty, zatrzymując blender od czasu do czasu, aby wymieszać, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wyjąć z blendera. Blender do płukania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W blenderze umieścić lody i mleko. Przykryć i zmiksować na dużej prędkości około 2 minut, zatrzymując blendera od czasu do czasu mieszać, aż będzie gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Po przygotowaniu do podania, w każdym z sześciu 10 - do 12-uncji szklanek, warstwa 1/4 szklanki mieszanych lodów, 1/3 szklanki puree truskawkowego i kolejny 1/4 szklanki mieszanych lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier TruskawkowyPrzecier Truskawkowy
LodyLody
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn