War Cake
Tort wojenny to wegańskie przepis z 17 porcjami. Ten deser ma 225 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sól, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 20%. Spróbuj Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s, oraz Ananas Pudding Ciasto Ciasto Mix Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
W dużym rondlu na średnim ogniu połącz brązowy cukier i wodę.
Dodaj rodzynki, orzechy, kandyzowany cytron, skracanie, sól, gałkę muszkatołową i cynamon; doprowadzić do wrzenia i gotować 3 minuty.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Przesiać mąkę i proszek do pieczenia; mieszać aż do dobrze wymieszanego.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu. Pozostawić na patelni i pokroić w kwadraty. .