Wanilia Orzech Pumpkin Pie
Ciasto waniliowo-orzechowe z dyni wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, płynna śmietanka do kawy, odtłuszczone mleko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połówki dyni umieść w dużym rondlu i napełnij wodą, aby ledwo przykryć. Doprowadzić patelnię do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować dynię do miękkości, o 30 protokół.
Dynię odcedzić i wyjąć mięso z dyni; wyrzucić skórkę. Dynię rozgnieść na gładką masę.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść 2 filiżanki puree z dyni w dużej misce i wymieszaj z mlekiem, śmietanką do kawy, jajkami, brązowym cukrem, orzechami włoskimi i cynamonem, aż mieszanina zostanie dobrze połączona. Łyżką nadzienie do ciasta, i piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto nadzienie jest jędrne i gotowane przez, około 1 godziny.