W Pełni Załadowana Sałatka Z Kalafiora
W pełni załadowany Sałatka z kalafiora może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 289 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, sos pieprzowy, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj W Pełni Załadowany Kalafior Czosnek "Chleb", Kathy ' s Fully Loaded Kale Salad, oraz Rozjaśniona W Pełni Załadowana Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków #SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Gdy ostygnie, pokruszyć na kawałki boczku.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Blachę do pieczenia wyłożyć folią.
Połącz kalafior, oliwę z oliwek, czosnek, sól i czarny pieprz w dużej misce.
Rozłóż kalafior na wyłożonej folią blasze do pieczenia i piecz w nagrzanym piekarniku, aż kalafior będzie lekko rumiany, około 15 do 20 minut. Super.
W dużej misce umieścić schłodzony palony kalafior, śmietanę i majonez; wymieszać. Złożyć w rozdrobniony ser Cheddar, kawałki boczku, zielona cebula, szczypiorek, sos pieprzowy, i papryka. Wyreguluj sól i czarny pieprz. Przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin przed podaniem.