Włosko-marynowana sałatka warzywna jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Jeśli masz suszone pomidory, kalafiory, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Marynowana Sałatka Włoska, Marynowana Włoska Sałatka Z Makaronem, oraz Marynowana Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę i kalafior ugotować we wrzącej wodzie w dużym rondlu 3 do 5 min. lub do chrupkiego-Delikatnego; osuszyć. Spłukać pod zimną wodą; ponownie spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Umieścić mieszaninę fasoli w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać pozostałe składniki; lekko wymieszać.
4
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do schłodzenia.