Włoski Chleb Wielkanocny

Włoski Chleb Wielkanocny
Włoski chleb wielkanocny może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 303 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Za 43 centów za porcję, dostajesz chleb, który służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciepłego mleka, anyżu, oleju canolan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Włoski Chleb Wielkanocny, Włoski Chleb Wielkanocny, oraz Włoski Chleb Wielkanocny.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj 1 szklankę mąki, cukru, drożdży i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj mleko i masło; ubij 2 minuty na średnim poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
Dodaj 2 jajka i 1/2 szklanki mąki; ubij 2 minuty na wysokości. Dodaj owoce, orzechy i anyż; dobrze wymieszaj. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
4
Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, 6-8 minut.
5
Umieść w natłuszczonej misce; obróć raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
W razie potrzeby pomaluj pozostałe jajka (pozostaw je niegotowane); lekko natrzyj olejem. Uderz ciasto. Podziel na pół; rzuć każdy kawałek na 24 cale. Lina. Luźno skręć liny i wsuń jajka w otwory. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjmij z patelni; ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn