Włoska sałatka z fasoli i oliwek

Włoska sałatka z fasoli i oliwek
Włoska sałatka z fasoli i oliwek może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 106 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Mieszanka oliwek, bazylii, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 37 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Włoska sałatka z oliwek i papryki, Sos Sałatkowy Włoski Olive Garden, oraz Naśladowca włoskiego sosu sałatkowego Olive Garden dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na grillu, pod grillem lub nad płomieniem, poczernij paprykę, a następnie włóż do miski i przykryj folią spożywczą. Po ostygnięciu obrać, osuszyć i pokroić w paski, zachowując wszelkie soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ugotować fasolę we wrzącej osolonej wodzie, aż będzie chrupiąca, ale nie skrzypiąca, następnie odcedzić i wrzucić prosto do lodowatej wody. Aby służyć, wrzucić wszystko razem, dodając rozdrobnioną bazylię w ostatniej chwili i rozsypując małymi liśćmi bazylii, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn