Vidalia Słodki Dip Cebulowy

Vidalia Słodki Dip Cebulowy
Vidalia słodki Dip cebulowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 16G białka, oraz 48 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos, majonez, cebulę vidalian i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Słodki Vidalian Dip Cebulowy, Słodki Sos Cebulowy Vidalian, oraz Paczki z cebulą i boczkiem na słodko.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
W naczyniu żaroodpornym wymieszać majonez, ser szwajcarski, parmezan, cebulę Vidalia i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Vidalia CebulaVidalia Cebula
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą złociste, 30 do 35 minut. Pozostawić do ostygnięcia 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn