Veggie Lasagne
Veggie lasagne może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,17 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 832 kalorie, 32G białka, oraz 68 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, przyprawy, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Veggie Lasagne, Bardzo Veggie Lasagne, oraz Veggie Lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Rdzeń i nasiona papryki. Umieścić na tacy arkuszy i piec, aż skórki są zwęglone, o 2 do 3 minut z każdej strony.
Przełożyć do miski i przykryć folią.
Odstawić na 10 minut, a następnie odkleić skórę.
Rozgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i obróć piekarnik do 350 stopni F.
Pokroić bakłażana i squash wzdłuż na 1/4-calowe kawałki grubości. Ułożyć na blasze do pieczenia i skropić olej rzepakowy i ocet balsamiczny na górze. Wymieszać z solą i pieprzem, do smaku. Umieścić na gorącym grillu i gotować przez około 2 protokół z każdej strony. Rezerwa 6 sztuk grillowanego bakłażana na okrągło 2 bakłażan przepis
W małej misce połączyć ricotta, jajko, włoskie przyprawy, pietruszka, sól i pieprz, do smaku.
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego.
W naczyniu do pieczenia 9 przez 9 odłożyć pojedynczą warstwę grillowanego bakłażana i góry z 1 pieczonej papryki. Każdą warstwę doprawiamy odrobiną soli i pieprzu.
Rozprowadzić 1/3 mieszanki ricotty na wierzchu.
Warstwa kolejna pojedyncza warstwa bakłażana, a następnie 1 kawałek grillowanego squasha. Top z innym 1/3 mieszanki ricotta (Zapisz pozostałą dla rundy 2 " bakłażan
Rollatini") i ostatnią warstwę bakłażana oraz pozostałą pieczoną paprykę i żółtą Kabaczek.
Posypać serem mozzarella. Przykryć folią aluminiową i piec przez 25 minut, następnie wyjąć folię i piec do ogrzania i ser jest rumiany i bulgotanie, o 10 minut więcej.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przez 10 minut.
W misce przetwórcy żywności pulse razem bazylia, czosnek, orzechy włoskie i parmezan. Przy uruchomionym robocie kuchennym powoli zanurz się w oleju. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Aby służyć, pokroić lasagne na 4 kwadraty.
Podawać z obfitą łyżką pesto.