Vancouver Island Cookies
Vancouver Island Cookies może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kokosa, melasę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Czas na drinka: Vancouver, Czekoladowe Ciasteczka Z Wyspy, oraz White Chip Island Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 2 blachy do pieczenia.
W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i sól.
Margarynę, biały cukier i brązowy cukier ubić mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka. Ubić jajko, melasę i wanilię do mieszanki masła, aż do wymieszania. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż ciasto tworzy; złożyć w owsie i kokosie, aż tylko połączone.
Rozwałkuj ciasto na 1 1/4-calowe kulki i umieść 2 cale od siebie na przygotowanych blachach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie są lekko rumiane, o 12 protokół. Pozostawić do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut; wyjąć do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.