Uniwersalny Sos Pomidorowy

Uniwersalny Sos Pomidorowy
Uniwersalny sos pomidorowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Ten sos ma 345 kalorii, 23G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką grzyby, mieloną wołowinę, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Spróbuj Uniwersalny Sos Pomidorowy, Uniwersalny Sos Chili-Serowy, oraz Najbardziej uniwersalny sos, który przygotujesz tego lata (dla chimichurri) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średniej patelni na średnim ogniu, ciepły olej i podsmażyć cebulę i czosnek, aż karmelizowane; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż prawie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i czosnek i gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć sos pomidorowy i duszone pomidory; doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Dusić sos przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wymieszaj pepperoni, mieloną mieszankę wołowiny i zieloną paprykę w sosie; przykryj i duś przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Wymieszaj grzyby, sól czosnkową, sól, zmielony czarny pieprz, cebulę w proszku, oregano i włoskie przyprawy. Dusić 10 minut i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
RamięRamię
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawSos
Magazyn