Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ulubionego ciasta Mocha Susan. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, granulek kawy rozpuszczalnej, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ulubiona wołowina Susan Enchilada Rice, Tort Zuzia Czarnooka, oraz Zuzia kwaśno - śmietankowy tort kawowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć mix ciasto, śmietana, jajka, Likier i olej; pokonać na małej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty. Wymieszać 1 szklankę czekolady.
Przenieść do trzech nasmarowanych i posypanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec w temperaturze 350° przez 24-28 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W kuchence mikrofalowej roztopić białe kawałki pieczenia, masło i pozostałe kawałki czekolady; wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj granulki kawy i wyciągnij. Schłodzić do temperatury pokojowej.
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
5
W małym rondlu, posypać żelatynę ponad 1/4 szklanki śmietany; odstawić na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Podgrzewać na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Wymieszać do masy czekoladowej. W dużej misce ubić Pozostałe 1-1 / 4 filiżanki śmietany, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Dodać cukier i wanilię; ubijać, aż uformują się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
10
Ułożyć dolną warstwę ciasta na talerzu do serwowania; na wierzchu połowę masy czekoladowej. Powtórz warstwy. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta. Wierzch i boki ciasta z bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.