Ultra-Bogate Czekoladowe Ciasteczka Krówkowe
Ultra-bogate czekoladowe krówki Brownies może być tylko deser szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 9. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 765 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, olej kokosowy, skrobia ziemniaczana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wyjątkowo Bogate Ciasto Czekoladowe, Old Fashioned Ultra Chewy Brownies z polewą czekoladowo-serową, oraz Bogata Czekoladowa Krówka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.Tłuszcz i mąka 8×8-calowa patelnia do pieczenia - można użyć dowolnej mąki (bezglutenowa, uniwersalna, a nawet skrobia), użyłem brązowej mąki ryżowej.Stopić olej i dwie czekoladki razem w podwójnym brojlerze, lub leniwy sposób, jak ja, w kuchence mikrofalowej. W kuchence mikrofalowej umieść je wszystkie w bezpiecznej dla mikrofali misce i gotuj na wysokiej wysokości w odstępach 30 sekund, energicznie mieszając między nimi.
Podgrzewać, aż czekolada jest ledwo stopiony i nie więcej, aby zapobiec przypalaniu. Zwykle zajmuje to w sumie od 60 do 90 sekund(tylko 30 sekund z mini żetonami!), w zależności od wielkości użytej czekolady.
Wlać mieszaninę czekolady do miski do mieszania (upewniając się, aby zeskrobać to wszystko tam!) i zmiksować z cukrem, jajkami, syropem klonowym i wanilią.Przesiać skrobię.Ubij ciasto mikserem przez co najmniej jedną minutę (ta część jest niezbędna!)- będzie dość gęsty.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec przez 30 do 35 minut, lub aż ustawi się w środku. Wykałaczka włożona do ciastek powinna wyjść stosunkowo czysta, z zaledwie kilkoma okruchami.Teraz nadchodzi trudna część-niech brownies ostygnie całkowicie przed krojeniem i podaniem! Nie zawsze zdarza się to w naszym domu, ale ostrzegamy, że wszelkie ciasteczka skradzione, gdy jeszcze ciepłe, będą bardziej kruche. Nadal będą jednak robić niesamowite lody brownie.