Ukąszenia fasoli i rozmarynu
Need a przystawka wegańska? Ukąszenia fasoli i rozmarynu mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 97 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ząbek czosnku, niesamowite fasola Północna, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Rosemary Cheese Bites, Rozmaryn Burak Phyllo Bites, oraz Rosemary Precel Bites z sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić chleb na 12 (1/2 cala) plastry.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w 375 przez 5 do 7 minut lub do tosty.
Podsmaż czosnek i rozmaryn w gorącym oleju w patelni nonstick na średnim ogniu 2 protokół. Wmieszać fasolę i kolejne 3 składniki. Gotować, aż do całkowitego ogrzania, często mieszając i puree fasoli częściowo do pożądanej konsystencji.
Rozprowadzić około 2 1/2 łyżki. mieszanka fasoli na każdej kromce chleba.