Ugotuj książkę: zupa orzechowa
Gotuj książkę: zupa orzechowa to Wegetariańskie danie główne. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 584 kalorie, 24g białka, oraz 50 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, zmielone orzeszki ziemne, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: masło orzechowe i galaretki, Ugotuj książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty, oraz Ugotuj książkę: Maryland Crab Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozgrzać w rondlu na średnim ogniu.
Dodać seler i cebulę. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta, 3 do 5 protokół.
Dodać mąkę i wymieszać do połączenia. Wymieszać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aby smaki się połączyły, 30 minut.
Wyjąć z ognia i przecedzić do drugiego rondla.
Ubij masło orzechowe, sok z cytryny, sól i sól selera, aż będzie gładka i dobrze połączona. Posmakuj i dostosuj do przypraw solą.
Posypać zmielone orzeszki ziemne na wierzchu przed podaniem.