Ugotuj książkę: wolno wędzony mostek wołowy

Ugotuj książkę: wolno wędzony mostek wołowy
Gotuj książkę: wolno wędzony mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 717 kalorii, 95g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $5.66 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Mieszanka czosnku w proszku, kostki bulionowe wołowiny, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: pstrąg wędzony, Ugotuj książkę: zupa z pstrąga wędzonego, oraz Ugotuj książkę: szynka wędzona z awokado i masłem.

Instrukcje

1
Zbuduj ogień (drewno lub połączenie węgla drzewnego i drewna)do pośredniego gotowania, umieszczając węgle tylko po jednej stronie grilla, pozostawiając pustkę po drugiej stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Crush kostki bulionowe wołowiny w małej misce i wymieszać z Worcestershire. Przykryć cały mostek mokrym masą. W małej misce wymieszaj składniki suchego rub, a następnie pokryj mostek suchym rub.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Suszonej Soczewicy2 Szklanki Suszonej Soczewicy
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Gdy kuchenka osiągnie 107°, umieść mostek wołowy, z grubą stroną do góry, na pustej stronie grilla i zamknij pokrywę. Gotować przez 7 do 8 godzin, aż temperatura wewnętrzna mostka osiągnie 160 do170. co godzinę należy dodawać dwa małe kawałki drewna, aby zwiększyć smak dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek WołowyMostek Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Złóż duży kawałek folii aluminiowej na pół i umieść mostek w środku, od strony tłuszczu w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Wlać 1 szklankę wody na mostek podczas podnoszenia krawędzi folii do pułapki wody. Połącz krawędzie folii i złóż, owijając mocno cały mostek i umieść w kuchence na dodatkowe 2 godziny, aż temperatura wewnętrzna mostka osiągnie 185 do 88°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Pozostawić mięso w folii bez zakłóceń przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Wyjąć mostek z folii i pokroić w poprzek ziarna. Zaoszczędź zebrane w folii soki wołowe i skrop plastry mostka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Tournon Mathilda Shiraz. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
Tournon Mathilda Shiraz
Tournon Mathilda Shiraz
Genialny, ciemny rubinowy kolor. Nos: głęboki z czarnymi owocami i aromatami pieprzu.Giętkie i chciwe podniebienie z jedwabistymi i eleganckimi taninami. Porady sommeliera: szynka, boczek, duszona wołowina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia62
Magazyn