Ugotuj książkę: pikantna sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 111 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz kolendrę, szczypiorek, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Sałatka z grillowanej kukurydzy i komosy ryżowej, Ugotuj książkę: Sałatka z krabów, kukurydzy i kminku w endywii, oraz Ugotuj książkę: Pudding kukurydziany.
Instrukcje
1
Roztopić masło z oliwą z oliwek w woku lub dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj czerwoną cebulę, habanero i paprykę. Sól obficie i smażyć przez 3 minuty, aż wszystko zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Habanero Chili
(duża Tuba)
3
Dodać ziarna kukurydzy; gotować przez kolejne 3 minuty. Kukurydza powinna być gorąca, ale nie rumiana. Wyłącz ogrzewanie.