Ugotuj książkę: pieczeń żeberka wieprzowego z rozmarynem i szałwią

Ugotuj książkę: pieczeń żeberka wieprzowego z rozmarynem i szałwią
Ten przepis służy 4 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 11 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 62 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest idealny do valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, schab, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: pieczeń wieprzowa z tymiankiem i pietruszką, Rozmaryn Szałwia Schab Pieczony, oraz Ugotuj książkę: pieczona Czarna ryba z oliwkami i szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Otwórz klapkę mięsa obok żeber i pocierać czosnek na mięso i kości aż do mięsa schabu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Obficie posypać solą, mielonym pieprzem oraz połową rozmarynu i szałwii. Przyprawy wcierać w mięso. Ponownie złóż pieczeń i użyj sznurka kuchennego, aby związać mięso i kości razem. Doprawić Na Zewnątrz pieczeń, ponownie obficie, solą, pieprzem i pozostałymi ziołami, i wcierać w mięso. Posiekany czosnek trafia do wnętrza pieczeni; jeśli zostanie przetarty na zewnątrz, spali się w piekarniku. Owinąć pieczeń w rzeźnika papieru, lub lekko przykryć, i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(duża Tuba)(duża Tuba)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjmij pieczeń z lodówki na godzinę lub tak przed gotowaniem, aby osiągnąć temperaturę pokojową. Umieść go w patelni do pieczenia, od strony kości w dół; kości będą rodzajem naturalnego stojaka do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 204°. gotuj pieczeń przez 30 minut, a następnie przekręć na patelni, kości bok do góry i gotować przez kolejne 20 minut. Obróć pieczeń ponownie, bok kości w dół, i gotować przez kolejne 20 minut lub tak, aż temperatura wewnętrzna rejestruje130. gdy pieczeń jest gotowy, niech spoczywa na 15 do 20 minut przed rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Skim off część tłuszczu z patelni do pieczenia, dodać trochę wody lub bulionu, i zeskrobać wszystkie rumiane kawałki na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Wlać soki do małego rondla i utrzymać ciepło. Gdy jest gotowy do podania, usunąć sznurki z pieczenia, i pokroić mięso na grube kotlety z kości, lub wyciąć stelaż ości żeber z dala od mięsa, i pokroić między kośćmi, aby je oddzielić. Zwróć je do piekarnika na kilka minut, jeśli lubisz je bardziej chrupiące. Do soków w rondlu po odpoczynku i wyrzeźbieniu dodać soki z pieczeni. Mięso pokroić w plasterki i podawać z ciepłymi sokami i żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn