Ugotuj książkę: Maryland Crab Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,57 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz fasolkę lima, ziemniaki, fasola w kostkę, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maryland Crab Soup, Maryland Crab Soup, oraz Maryland Crab Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni, gotować boczek i cebulę na średnim ogniu, mieszając, aż do połowy gotowane i jeszcze nie chrupiące, o 8 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużym garnku dodać wodę i pomidory i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodaj żywe kraby i gotuj przez 12 minut.
4
Usunąć kraby i odstawić do ostygnięcia. (Jeśli używasz tusz, zostaw je w doniczce.) Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
W międzyczasie wyjąć mięso z krabów i odstawić. Ponieważ jest to tajemniczo skomplikowane, chyba że jesteś z Maryland, zapoznaj się z poniższymi instrukcjami, aby uzyskać wskazówki dotyczące skorupy kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Po zupa została na wolnym ogniu przez 1 godzinę, dodać seler, kukurydza, fasola szparagowa, groch, fasola lima, ziemniaki, Old Bay przyprawa, czerwone płatki chile, I zarezerwowane boczek i cebula; jeśli używałeś tusze kraba i muszle, przecedzić zupę przed dodaniem warzyw i wyrzucić muszle. Dusić, aż warzywa są gotowane, o 30 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old Bay
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Fasola Szparagowa
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.