Ugotuj książkę: Linzer Hearts

Ugotuj książkę: Linzer Hearts
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc daj gotować książkę: Linzer Hearts spróbować. Ten przepis służy 36 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka proszku do pieczenia, drobnego cukru, w przybliżeniu konfitury z malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 27 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Linzer Augen (Linzer Eyes vel Linzer Tarts lub Linzer Cookies), Ugotuj książkę: PBJ, oraz Ugotuj książkę: ciasto cytrynowe (lub nie) .

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż orzechy laskowe na pół arkusza patelni i piec, aż skórki są popękane, o 10 protokół. Garść na raz, umieścić ciepłe orzechy laskowe w ręczniku kuchennym i wcierać razem w ręcznik, aby usunąć skórę (niektóre skóry mogą pozostać na orzechach). Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze, schłodzone orzechy przetworzyć z 1/2 szklanki mąki, aż zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Wymieszać pozostałe 2 szklanki mąki, cynamon, proszek do pieczenia i sól z mieszaniną orzechów w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Beat masło i Cukier Drobny w misce wytrzymałego miksera stoisko wyposażone w mocowanie łopatka na średniej-wysokiej prędkości, aż światło w kolorze i teksturze, o 5 protokół, od czasu do czasu skrobanie w dół boki miski z silikonową szpatułką. Stopniowo ubić w jajku. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mieszaninę mąki. Ciasto będzie bardzo wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieścić ciasto na dużym kawałku folii. Owinąć luźno w plastik i kształt w prostokąt o grubości 1 cala. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
7
Umieść stojaki w środkowej i górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 350ºF. Linia trzy pół-arkuszowe patelnie z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Schłodzone ciasto pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Połowę ciasta wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą, a wierzch posypać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
10
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o grubości 1/8 cala. Za pomocą foremki do ciastek w kształcie serca o średnicy 2 ¼ cala, zanurzonej w mące, Wytnij ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
11
Przenieść do przygotowanych patelni. (Ciasto jest delikatne i prawdopodobnie najłatwiej będzie przenieść serca za pomocą mąki offsetowej metalowej szpatułki.) Zebrać zadrapania i odstawić na bok. Powtórz walcowanie i wycinanie ciastek z pozostałą połową ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
12
Umieść patelnie w lodówce (nie ma potrzeby ich przykrywania).
13
Połącz wszystkie pozostałe skrawki w prostokąt o grubości ½ cala i owiń w folię. Przechowywać w lodówce ciasto do lekko schłodzone, o 10 protokół. Powtarzaj toczącą się procedurę cięcia, aż całe ciasto zostanie pocięte na serca i umieszczone na patelniach. Przechowywać w lodówce serca na patelniach, aż dobrze schłodzone, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
14
Upiec dwie pierwsze Patelnie ciastek, zmieniając pozycję patelni do pieczenia od góry do dołu i od przodu do tyłu, aż krawędzie ciastek będą lekko rumiane, 15 do 17 minut. Powtórz z ostatnią patelnią ciasteczek. Ochłodzić całkowicie na patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
15
Ułóż połowę ciasteczek na pół-arkuszowej patelni wyłożonej pergaminem, z spódami skierowanymi do góry. Łyżka około ½ łyżeczki konfitury maliny na środku ciasteczka. Top każdy z jednym z pozostałych ciasteczek, płaskie strony skierowane, aby kanapkę. Przykryć pergaminem i odstawić na co najmniej 8 godzin lub na noc, aby ustawić. Uwaga: ciasteczka mogą być przechowywane w szczelnym pojemniku, z warstwami oddzielonymi papierem pergaminowym, do 5 dni. Tuż przed podaniem przesiać cukierki na ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn