Flan z porem i serem
Przepis Por i ser Flan może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 40 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 504 kalorie, 13g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ser cheddar, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flan Z Pora, Flan z guawanem i serem (Flan de Guayaba y Queso), oraz Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym dla podobnych receptur.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino można spróbować jest Verdad Santa Ynez Valley Tempranillo. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Verdad Santa Ynez Valley Tempranillo
Wino jest średnio nasycone i ma bardzo ładny aromatyczny profil z wiśnią i płatkami róży i przyprawami. Na podniebieniu znajdują się cierpkie wiśnie, tytoń, twarde przyprawy i kakao. Uwielbiam wyjątkowe skoncentrowane smaki tego wina i od początku kochałem Tempranillo w beczce. Mieszanka: 75% Tempranillo, 17% Syrah, 8% Graciano