Ugotuj książkę: ciasteczka pokoju na świecie
Cook The Book: World Peace Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, kakao w proszku, Hojny 1/3 Puchar storebought Chocolate chips, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Pokoju Na Świecie, Ciasteczka Pokoju Na Świecie, oraz Ciasteczka Pokoju Na Świecie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, kakao i sodę przesiać razem.
Pracując z mikserem stojącym, najlepiej wyposażonym w przystawkę do łopatek lub mikserem ręcznym w dużej misce, ubijaj masło na średniej prędkości, aż będzie miękkie i kremowe.
Dodaj oba cukry, sól i ekstrakt z wanilii i beat przez 2 minuty więcej.
Wlać suche składniki, zasłonić ręcznik kuchenny na mikserze stojącym, aby chronić siebie i swoją kuchnię przed latającą mąką i pulsować mikser z niską prędkością około 5 razy, za każdym razem po sekundzie lub dwóch. Rzuć okiem-jeśli na powierzchni ciasta jest jeszcze dużo mąki, naciśnij kilka razy więcej; jeśli nie, zdejmij ręcznik. Kontynuując z małą prędkością, mieszaj jeszcze przez około 30 sekund, aż mąka znika w cieście-aby uzyskać najlepszą konsystencję, po dodaniu mąki pracuj ciasto jak najmniej i nie martw się, jeśli ciasto wygląda trochę krucho. Wrzucić kawałki czekolady i wymieszać tylko do włączenia.
Ciasto wyłożyć na powierzchnię roboczą, zebrać i podzielić na pół. Pracując z połową na raz, uformuj ciasto w kłody o średnicy 1 1/2 cala. Owiń dzienniki w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny. (Ciasto można schłodzić do 3 dni lub zamrozić do 2 miesięcy. Jeśli zamroziłeś ciasto, nie musisz go rozmrażać przed pieczeniem—wystarczy pokroić kłody w Ciasteczka i piec ciasteczka o minutę dłużej.)
Przygotowanie do pieczenia: umieść stojak w piekarniku i rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub maty silikonowe.
Używając ostrego cienkiego noża, pokrój kłody na rundy o grubości 1/2 cala. (Rundy mogą pękać podczas cięcia-nie przejmuj się, po prostu wyciśnij kawałki z powrotem na każde ciastko.) Ułóż rundy na blasze do pieczenia, pozostawiając około 1 cala między nimi.
Piecz ciasteczka po jednym arkuszu na raz przez 12 minut—nie będą wyglądać na zrobione, ani nie będą twarde, ale tak właśnie powinny być.
Przenieś blachę do regału chłodzącego i pozwól ciastkom odpocząć, aż będą tylko ciepłe, w którym momencie możesz je podawać lub pozwolić im osiągnąć temperaturę pokojową.
Przechowywanie: pakowane hermetycznie, ciasteczka będą przechowywać w temperaturze pokojowej do 3 dni; mogą być zamrożone do 2 miesięcy.