Poncz Gin to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Ten przepis sprawia, że 11 porcji z 486 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz syrop migdałowy, szampan perrier-jouët grand brut, cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Poncz Rumowy, Cios Téo, oraz Poncz Rumowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj dekoracyjny blok lodu, pozwalając na kilka godzin do zamrożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lód
2
Połącz wszystkie owoce w dużej misce ponczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce
Punch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj gin, sok, syropy, crème de framboise i wodę. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 do 5 godzin. Tuż przed podaniem dodaj szampana i dekoracyjny blok lodu.
Jason Kosmas i Dushan Zaric po raz pierwszy zostali zespołem w Soho ' s Pravda, gdzie byli na czele szaleństwa Martini, które przetoczyło się pod koniec lat 90. otwierali pracowników tylko wraz z trzema innymi właścicielami w 200
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
6
Wspólnie stworzyli Cocktail Conceptions, firmę konsultingową zajmującą się napojami, a także stworzyli nowe oddziały i strategie marketingowe dla głównych marek, takich jak Absolut, Pernod, Ricard i Perrier-Jouët Champagne. Ich najnowszym przedsięwzięciem bar-restauracja jest Macao Trading Co. w Tribeca.