Ugotuj książkę: bary Florenckie

Ugotuj książkę: bary Florenckie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj gotować książkę: Florentine Bars spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, śmietanę, kruche pieczywo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: batony cytrynowe, Ugotuj książkę: masło orzechowe i galaretki, oraz Ugotuj książkę: PBJ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350% stopni; F. Płaszcz 13 x 9-calowy patelni z nonstick sprayu, linii dolnej z pergaminu cięte do dopasowania, a następnie spryskać pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Mąkę i sól wymieszać w małej misce, aby napowietrzyć i połączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W misce miksera stojącego, ubić masło z płaskim mocowaniem wiosła na średniej prędkości, aż do kremowego, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać cukier i nadal ubijać, aż bardzo lekkie i puszyste, o 3 protokół więcej. Beat in the vanilla. Stopniowo dodawać mąkę, mieszając, aż tylko mieszane, skrobanie w dół boki miski raz lub dwa razy. Pat skorupę na równą warstwę w przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec skorupę przez 20 do 25 minut, lub aż dopiero zaczyna się bardzo jasny złoty brąz wzdłuż krawędzi; powinien być suchy w dotyku. Przygotuj nadzienie podczas pieczenia skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
6
Umieścić masło, cukier, śmietana, i miód w średnim rondlu, dołączyć termometr cukierków, i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż masło topi. Włącz ciepło do średnio wysokiego, doprowadzić do wrzenia i gotować do 113°. mieszanina będzie zagęszczona, a powierzchnia zostanie pokryta dużym pęcherzykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Wyjąć z ognia i wymieszać orzechy, owoce i mąkę, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
8
Wlać nadzienie na częściowo upieczoną skórkę i piec przez kolejne 20 do 25 minut, lub do momentu, gdy nadzienie będzie bulgotać i zmieni światło na złoty kolor. Kolor może być ciemniejszy na brzegach. Całkowicie schłodzić w patelni ustawionej na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Umieść roztopioną czekoladę w pergaminowym stożku i wykonaj dowolne zygzakowate wzory na wszystkich batonach. Schłodzić, aby ustawić czekoladę; pokroić na 40 batonów (5 x 8). Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia w hermetycznym pojemniku w pojedynczych warstwach oddzielonych papierem pergaminowym. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn