Ugotuj książkę: czekoladowy budyń z kaszy mannej z puree malinowym

Ugotuj książkę: czekoladowy budyń z kaszy mannej z puree malinowym
Gotuj książkę: czekoladowy budyń z kaszy mannej z puree malinowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 261 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, jogurt pełnotłusty, maliny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: przegrzebki z przecierem Grochowym i szynką, Ugotuj książkę: Purée z bazylii ziemniaczanej, oraz Ugotuj Książkę: Przecier Ziemniaczany Czosnkowo-Rozmarynowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191°. nasmaruj kwadratową patelnię o średnicy 8 lub 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Na ImprezyNa Imprezy
2
Umieścić masło na patelni na średnim ogniu. Gdy piana opadnie, dodaj kakao w proszku i półsłodką lub słodko-gorzką czekoladę i mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Zdjąć z ognia.
4
Ubij jogurt i cukier razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodaj masło i czekoladę, kaszę manną, sodę oczyszczoną i wanilię; beat aż dokładnie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
ArachidArachid
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
6
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
7
Piec, aż budyń jest lekko rumiane, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
8
Tymczasem maliny puree w blenderze lub robocie kuchennym. W zależności od tego, jak aromatyczne są, możesz dodać łyżkę cukru lub wycisnąć sok z cytryny do mieszaniny, ale najpierw spróbuj, aby zobaczyć, czy jest to konieczne. Następnie przecedzić puree, mieszając i naciskając mieszaninę przez sito z gumową szpatułką, aby pozostawić jakiekolwiek nasiona; pamiętaj, aby uzyskać cały puree od spodu Sitka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Gdy budyń jest gotowy, pozostaw go na kilka minut, a następnie pokrój go w kwadraty lub prostokąty i podawaj na ciepło, na niektórych puree, z kilkoma pełnymi jagodami na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn