Tylko Brzoskwiniowe Ciasta Ręczne
Po prostu brzoskwiniowe ciasta ręczne mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 279 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz masło, cynamon, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki z szynką i groszkiem, Cherry Jam Hand Pie, oraz Paszteciki z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Połączyć skrobię kukurydzianą z 1/3 szklanki cukru; dodać do patelni. Wymieszać z brzoskwiniami, cynamonem i solą. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje, o 25 protokół, często mieszając. Gotować przez minutę; zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny. Całkowicie schłodzić; odstawić.
Pokrój skórki na ćwiartki; łyżka 2 łyżki napełniania do środka każdej ćwiartki, pozostawiając 3/4-calowe ciasto odkryte z każdej strony. Złożyć ciasto nad nadzieniem; nacisnąć krawędzie razem do uszczelnienia.
Przenieść placki do 2 arkuszy do pieczenia.
Wierzch ciasta posmarować jajkiem; posypać pozostałym cukrem.
Wytnij 1-centymetrową szczelinę w górnej części każdego ciasta.
Piec w temperaturze 425 stopni przez 18 do 20 minut, aż złoty, obracając blachy do pieczenia między górną i dolną półką w połowie pieczenia.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.