Twaróg Żurawinowy
Curd żurawinowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, masło, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Twaróg Żurawinowy, Twaróg Żurawinowy, oraz Tarta Z Twarogiem Żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż żurawina pop.
Umieścić mieszaninę żurawiny w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej. Mieszankę żurawinową przecedzić przez cienkie sito nad miską; wyrzucić substancje stałe.
Połączyć cukry i masło w misce; beat z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Dodać żółtka i jajko, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu. Wymieszaj mieszankę żurawinową, skrobię kukurydzianą i sól.
Umieścić mieszaninę w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wolnym ogniu, aż termometr zarejestruje 160 i mieszanina zgęstnieje (około 10 minut), często mieszając.
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut. Wymieszać z likierem. Przykryć i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.