Twaróg Żurawinowy

Twaróg Żurawinowy
Curd żurawinowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, masło, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Twaróg Żurawinowy, Twaróg Żurawinowy, oraz Tarta Z Twarogiem Żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż żurawina pop.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieścić mieszaninę żurawiny w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej. Mieszankę żurawinową przecedzić przez cienkie sito nad miską; wyrzucić substancje stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połączyć cukry i masło w misce; beat z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać żółtka i jajko, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu. Wymieszaj mieszankę żurawinową, skrobię kukurydzianą i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żurawinażurawina
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
JajkoJajko
5
Umieścić mieszaninę w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wolnym ogniu, aż termometr zarejestruje 160 i mieszanina zgęstnieje (około 10 minut), często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
6
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut. Wymieszać z likierem. Przykryć i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn