Tuńczyk z warzywami prowansalskimi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 519 kalorii, 36g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 6,27 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz sól i pieprz, cukinię, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z warzywami prowansalskimi i łatwym Aioli, Letnie Warzywa Prowansalskie, oraz Prowansalskie Pieczone Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej, głębokiej patelni, rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać cukinię, paprykę, cebulę, tymianek i pokrojony czosnek i doprawić solą i pieprzem. Gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Dodaj pomidora, koper włoski, oliwki i kapary, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając, aż warzywa będą miękkie, 2 do 3 minut dłużej. Odrzuć tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto Kukurydziane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Na średniej patelni, podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju z połówkami ząbków czosnku. Przyprawić tuńczyka solą i pieprzem, dodać go do patelni i gotować na umiarkowanym ogniu przez 3 protokół, obracając raz. Przykryć patelnię i gotować tuńczyka na bardzo małym ogniu przez 2 minuty dłużej; tuńczyk powinien nadal być nieco Rzadki w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Mandarynki, Każda
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Łyżka warzywa na talerze. Top z tuńczykiem steki i połówki czosnku rumiane i służyć.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.