Tuńczyk Provencale
Tuńczyk Provencale jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści laurowych, pomidorów koktajlowych, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 32 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tuńczyk I Pomidory Provencale, Daube A la Provencale, oraz Bakłażan Prowansalski.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.