Tutti-Frutti Angel Food Cake

Tutti-Frutti Angel Food Cake
Tutti-Frutti Angel Food Cake to bezmleczne deser. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 12. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz białka jaj, mąka ciasto, kandyzowane owoce i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj ciasto tutti Frutti bez jaj , jak zrobić ciasto tutti Frutti, Tort Tutti Frutti, oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Białka umieścić w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego, ekstrakty, sól i barwnik spożywczy w razie potrzeby do białek; ubijać na średniej prędkości, aż do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukier, około 2 łyżki na raz, ubijając wysoko, aż powstaną sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Stopniowo złożyć w mieszaninie mąki, około 1/2 szklanki na raz. Złożyć kandyzowane owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Mieszanka Ciastek/ciasteczek PiernikowychMieszanka Ciastek/ciasteczek Piernikowych
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
3
Delikatnie łyżkę do 10-in ungreased. patelnia rurowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Przeciąć ciasto nożem, aby usunąć kieszenie powietrzne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Piec na najniższym stojaku piekarnika w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub aż lekko rumiane i cała góra wydaje się sucha. Natychmiast odwrócić patelnię; całkowicie ostudzić, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
6
Uruchom nóż wokół bocznej i środkowej rurki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
7
Ciasto wyjąć na talerz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn