Trąbki koronkowe Magnolia z nadzieniem czekoladowo-serowym
Koronkowe trąbki magnolii z nadzieniem czekoladowo-serowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 115 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Mieszanka masła, mleka, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Trąbki Koronkowe Magnolia, Placki dyniowe z nadzieniem czekoladowo-serowym, oraz Czerwone aksamitne placki Whoopie z nadzieniem czekoladowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ułóż arkusz ciastek folią. W średnim rondlu połącz cukier, masło i syrop kukurydziany. Gotować mieszaninę na małym ogniu, aż masło topi się; zdjąć z ognia. Wymieszać razem mąkę i imbir; dodać suchą mieszaninę do mieszaniny masła, dobrze mieszając. W razie potrzeby wymieszać z likierem. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki od 3 do 4 cali na przygotowanym arkuszu ciastek.
Piecz tylko 2 lub 3 ciasteczka na raz, ponieważ musisz pracować szybko, aby utworzyć stożki, zanim ostygną i staną się kruche*.
Niewypełnione ciasteczka umieścić w jednej warstwie w szczelnym pojemniku; przykryć. Przechowywać w temperaturze pokojowej w chłodnym, suchym miejscu do 3 dni lub zamrażać niewypełnione ciasteczka do 3 miesięcy. Rozmrozić ciasteczka i napełnić.
* Jeśli ciastko staje się zbyt kruche do zwijania, Uruchom z powrotem w piekarniku na 1 minutę, aby zmięknąć.
Dodać cukier, 1 szklankę na raz, mieszając po każdym dodaniu.
Dodać roztopioną czekoladę i sól. Beat until smooth.