Trzy-Fasolowe Enchilada Chili

Trzy-Fasolowe Enchilada Chili
Trzy-fasolowe Enchilada Chili może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 630 kalorii, 30g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej roślinny, fasolę pinto, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Spróbuj Trzy-Fasolowe Enchilada Chili, Enchilada Chili, oraz Mięsisty Enchilada Chili Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu 3-quart na średnim ogniu. Cebulę i paprykę ugotować na oleju 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie krucho-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wymieszać z pozostałymi składnikami oprócz chipsów tortilla i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Gotować na wolnym ogniu 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
4
Każdą porcję posypać frytkami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia33
Magazyn