Truskawkowe ciasto rabarbarowe III
Truskawkowe ciasto rabarbarowe III może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 318 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 70 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz truskawki, tapioka do szybkiego gotowania, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Wyłożyć patelnię z dolną skórką.
Wymieszaj razem rabarbar, truskawki, skórkę pomarańczową, 1 1/2 szklanki cukru i tapiokę. Łyżka do skórki.
Rozwałkuj drugą skórkę i umieść na nadzieniu. Uszczelnij krawędzie.
Posmaruj mlekiem i posyp dodatkowym cukrem na wierzchu.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez DODATKOWE 35 minut.
Na okruchy polewa, pominąć Top pie crust.
Mąkę połączyć, 1 szklankę cukru i sól.
Pokrój w maśle lub margarynie, aż mieszanina będzie krucha. Łyżka nad nadzieniem i piec zgodnie z zaleceniami powyżej.