Truskawkowa Lemoniada Ice Pops

Truskawkowa Lemoniada Ice Pops
Truskawkowa Lemoniada Ice Pops wymaga z grubsza 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap przepis ma 68 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 123 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką koncentrat lemoniady, truskawki, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Imbir-Lemoniada Ice Pops, Malinowa Lemoniada Ice Pops, oraz Fruity Lemonade Ice Pops.

Instrukcje

1
W dużym dzbanku wymieszaj koncentrat lemoniady i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
WodaWoda
2
Umieść truskawki w pojemniku blendera i puree, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W razie potrzeby wlej trochę lemoniady, aby ułatwić mieszanie. Wymieszaj przecier truskawkowy z lemoniadą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier TruskawkowyPrzecier Truskawkowy
LemoniadaLemoniada
4
Wlać do foremek i zamrozić do twardości, około 4 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn