Truskawka Pieczona Alaska

Truskawka Pieczona Alaska
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać truskawka pieczone Alaskan spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 409 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, lody truskawkowe, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Truskawkowo-czekoladowe pieczone Alaska, Pieczona Alaska, oraz Pieczona Alaska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spryskaj sprężynową patelnię o średnicy 9 cali z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Jajka, cukier i wanilię ubić w dużej metalowej misce, aby wymieszać. Ustaw miskę na rondlu z gotującej się wody( nie pozwól miski dotknąć wody); trzepaczka stale Tylko do momentu, aż mieszanina będzie ciepła, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Wyjąć miskę z wody. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić mieszaninę, aż bardzo grube i wstążki tworzą się, gdy bijaki są podnoszone, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Dodaj mąkę w 3 dodatkach, delikatnie składając, aby po każdym połączyć. Wsypać maki, następnie szybko wsypać masło w 2 dodatkach (nie przelewać).
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec ciasto, aż top będzie złoty i tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 28 minut. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Linia 4-quart 10-calowa miska średnicy z folii, pozostawiając 8-calowy zwis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Sorbet rozłożyć równą warstwą na dnie (nie na bokach) miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Lody rozłóż na sorbecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
SorbetSorbet
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
4
Ciasto umieścić na szczycie lodów, lekko naciskając, aby zagęścić. Przykryć zwisającą folią; zamrozić co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Używając miksera elektrycznego, ubijaj białka w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze, 1 łyżkę na raz; ubijaj, aż będzie gęsty i błyszczący. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Rozłóż folię z ciasta na górze miski. Odwróć deser na dno patelni o średnicy 9 cali; Usuń plastikową folię. Pracując szybko, rozłóż bezę na deser, wirując, tworząc szczyty i całkowicie pokrywając. Zamrozić co najmniej 30 minut. (Można zrobić 1 dzień wcześniej; przechowywać zamrożone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma TartaForma Tarta
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść deser na dnie patelni na ciężkiej, dużej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Forma TartaForma Tarta
5
Piec do momentu, aż beza będzie lekko złocista, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieś na talerz.
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn