Tropikalny kurczak na szaszłykach z trzciny cukrowej z Dippem z babki orzechowej

Tropikalny kurczak na szaszłykach z trzciny cukrowej z Dippem z babki orzechowej
Tropikalny kurczak na szaszłykach z trzciny cukrowej z dippem Orzechowo-babkowym jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 90 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. 6 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok ananasowy, czepek szkocki, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Trzcina cukrowa szaszłyki morskie z sercami Mango z Palm Slaw i Scotch Bonnet Syrop z trzciny cukrowej, Babeczki z babeczkami i kokosem z tropikalną sałatką z Mango i ogórkiem, oraz Pikantne Orzechowe Szaszłyki Z Kurczaka.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia6
Magazyn